SALONMANAGER NIVEAU 4
TRADITIONS KAPPERSCOLLEGE GEEFT JE DE MOGELIJKHEID OM NA HET BEHALEN VAN JE ALLROUND KAPPERSDIPLOMA NIVEAU 3, DOOR TE STROMEN NAAR DE OPLEIDING SALONMANAGER (NIVEAU 4).

Sharda is eigenaresse van Traditions Kappers Strijp. Na het behalen van haar kappers diploma niveau 3 is ze meteen gestart met de opleiding Salonmanager niveau 4.
Tijdens de opleiding wordt stapsgewijs de inhoud van het ondernemerschap opgebouwd. Je schrijft samen met je docent je eigen ondernemingsplan. Dit ondernemingsplan wordt aan het einde van de opleiding beoordeeld.
In de praktijklessen leer je specialistische, bijzondere vakvaardigheden (o.a. extensions, wedstrijdkapsels en master color trainingen)
Tijdens de praktijklessen wordt de focus gelegd op het leren leidinggeven in het kappersbedrijf. Je kunt hierbij denken aan: leidinggeven in de salon- plannen en organiseren-onderzoeken- commercieel denken- begeleiden.
Gedurende de opleiding wordt er gekeken of je wellicht een Traditions kapsalon kan beginnen. Aan de hand van gesprekken met Traditions Kappers en jou wordt er besproken of je het een uitdaging vindt om zelfstandig verder te gaan met je diploma op zak. Of je dat wellicht samen met Traditions Kappers een avontuur aan wilt gaan.
Durf jij deze uitdaging aan? Schrijf je nu in via de website of neem dan contact op met Bram Schoofs 06-52035222.
We zien je graag binnenkort bij Traditions KappersCollege!
Dorpstraat 4
5504 HH Veldhoven,of op het
Scharlo 29
1815 CN te Alkmaar