Traditions Kapperscollege

OMDAT JE BIJ TRADITITIONS KAPPERSCOLLEGE WORDT OPGELEID TOT EEN ÉCHTE KAPPER. ONZE MANIER VAN OPLEIDEN ZORGDE ER IN HET VOORBIJE SCHOOLJAAR VOOR DAT 99% (!) VAN ONZE LEERLINGEN DE OPLEIDING MET EEN DIPLOMA HEEFT AFGEROND.

BEROEPSOPLEIDENDE LEERWEG (BOL)

Het Traditions Kapperscollege is in 1986 in Alkmaar opgericht en biedt een erkende opleiding in de “beroepsopleidende leerweg” (BOL). Dit houdt een combinatie in van een volledige lesweek en een stage.

Traditions Kapperscollege heeft inmiddels twee vestigingen, een in Alkmaar en een in Veldhoven. De school staat onder leiding van Christel Rondeel.

Zij heeft meer dan 29 jaar ervaring in het kappersvak en is eigenaresse van Traditions Kappers – een keten van 24 kapsalons – en Traditions Kapperscollege, een kappersopleiding waar jaarlijks vele studenten worden opgeleid tot kwaliteitskappers.

Het bieden van de hoogste kwaliteit is voor haar een vanzelfsprekendheid.

Uiteraard kan Christel Rondeel dit niet alleen. Zij wordt bijgestaan door een team van ervaren docenten welke al vele jaren les geven aan kappers in opleiding.

WAAROM TRADITIONS KAPPERSCOLLEGE?

Omdat je bij Traditions Kapperscollege wordt opgeleid tot een échte kapper!

Wij durven gerust te stellen dat wij door onze jarenlange ervaring en onze passie voor het kappersvak maar één norm hanteren, nl. kwaliteit.
Wij willen dat jij jouw droom kunt waarmaken, met een diploma onze opleiding verlaat en jouw pad in het kappersvak gaat bewandelen met een gedegen basis en een gevoel voor de hoogste kwaliteit.

Onze manier van opleiden zorgde er in het voorbije schooljaar voor dat 99% (!) van onze leerlingen de opleiding met een diploma heeft afgerond.
Hieruit blijkt dat onze manier van opleiden tot hoge kwaliteit en een zeer hoog slagingspercentage leidt.

BEKIJK
OPLEIDINGEN
KWALITEIT IS DE NORM
DIRECT
AANMELDEN
JIJ BENT ER GEKNIPT VOOR
BEKIJK
KOSTEN
MEER INFORMATIE