Kleinere klassen

Praktijklessen in salons

Stagegarantie

Veel praktijkervaring

Waarom Traditions kapperscollege?

Omdat je bij Traditions kapperscollege wordt opgeleid tot een échte kapper. Onze succesvolle manier van opleiden zorgt voor het hoogste slagingspercentage.

Bij Traditions kapperscollege vind je de beste kwaliteit kappersopleidingen.

Naar de kapper tegen een gereduceerde prijs?

Traditions Kapperscollege, de kapsalon waar geknipt wordt door studenten en gediplomeerd kappers. Wij leiden studenten op tot echte kappers waarbij het belangrijk is ze te laten oefenen op zo veel mogelijk modellen en klanten. Als klant wordt u dan ook geknipt door studenten onder het toeziend oog van onze docenten. Tevens zijn er gediplomeerd kappers aanwezig welke bezig zijn met een vervolgopleiding tot salonmanager.

Daarom hanteren wij gereduceerde tarieven voor onze behandeling aangezien het studenten zijn en nog niet allemaal gediplomeerd kappers. U bent als klant onmisbaar voor onze studenten, zij kijken er dan ook erg naar uit om u te mogen ontvangen in de schoolsalon en zullen er alles aan doen om u met een mooi, verzorgd kapsel de deur uit te laten gaan.

Kapper worden?

Jij bent er geknipt voor!

Op onze opleidingen leer je vaktechnische en theoretische vaardigheden om een goede kapper te worden. Daarbij halen we ook het commerciële talent in je naar boven. Oud-studenten van onze kappersopleiding kom je tegen in gerenommeerde kapsalons en als zelfstandig ondernemer. Je kunt dan ook rustig stellen dat je bij Traditions Kapperscollege aan een succesvolle carrière begint.

BEKIJK
OPLEIDINGEN
KWALITEIT IS DE NORM
DIRECT
AANMELDEN
JIJ BENT ER GEKNIPT VOOR
BEKIJK
KOSTEN
MEER INFORMATIE

Traditions nieuws

Het laatste nieuws over nieuwe vestigingen, ontwiggelingen en acties

Open avonden 2022

20 oktober 2021|

Bezoek onze open avond! We nodigen je uit voor onze open avonden bij het Traditions Kapperscollege.Maak kennis met onze opleidingen: Niveau 2 Kapper Niveau 3 Haarstylist [...]

Salonmanager niveau 4

19 mei 2021|

SALONMANAGER NIVEAU 4 TRADITIONS KAPPERSCOLLEGE GEEFT JE DE MOGELIJKHEID OM NA HET BEHALEN VAN JE ALLROUND KAPPERSDIPLOMA NIVEAU 3, DOOR TE STROMEN NAAR DE OPLEIDING [...]